Opnieuw verlenging voor aanbieder RailTV

Het bedrijf ForeyeT is opnieuw door ProRail gecontracteerd voor RailTV. Vijf jaar na de start van RailTV kan de samenwerking met de betrokken partijen worden voortgezet. Op station Utrecht Centraal wordt RailTV binnenkort uitgebreid met 7 schermen.

Lees verder

Vertraging voor nieuwe grote reisinformatieborden

Reizigers op station Utrecht Centraal, Den Haag Centraal en Rotterdam Centraal moeten nog even geduld hebben tot daar weer net als vroeger een groot vertrektijdenbord komt. De NS en ProRail hadden vorig jaar juli aangekondigd dat deze weer zou terugkeren, echter is het bord vertraagd.

Lees verder

NS zet extra personeel in tijdens Koningsnacht en Koningsdag

Op vrijdag 27 april viert Nederland massaal Koningsdag. Dit gaat al vooraf met Koningsnacht waarbij de NS al op de donderdagavond begint met een aangepaste dienstregeling waarbij extra treinen, en extra lange treinen worden ingezet. Om alles in goede banen te laten leiden zet de NS extra personeel in.

Lees verder

Haarlemmer aangehouden na lastig vallen meisje en mishandeling NS-medewerker

Een 28-jarige Haarlemmer is vannacht door de politie opgepakt nadat hij rond dat tijdstip een meisje op het station zou hebben lastig gevallen. Ook werd er een NS-medewerker die het slachtoffer te hulp schoot werd vervolgens mishandeld.

Lees verder

Extra lange treinen tijdens Koningsdag en -nacht

Op donderdagavond 26 april en vrijdag 27 april zet de NS weer de Oranje-dienstregeling in. Op Koningsdag en Koningsnacht rijden er op een aantal drukke trajecten extra en langere treinen om de reizigers naar hun bestemming te vervoeren.

Lees verder

Middelste stationstunnel Utrecht Centraal op de schop

De middentunnel van station Utrecht Centraal, waar dagelijks duizenden reizigers gebruik van maken, gaat op de schop. De komende maanden zullen reizigers die ondergronds naar de sporen willen gaan, of de fietsenstalling willen bereiken enige hinder ervaren.

Lees verder