Jumbo opent binnenkort eerste winkel op station

Supermarktketen Jumbo gaat op de stations de strijd aan met de concurrentie van onder meer de AH to Go. De eerste stationswinkel van de supermarktketen wordt half november op station Eindhoven geopend. De winkel die de naam Jumbo City zal gaan heten lijkt qua concept enigszins op de AH2go-formule van branchegenoot Albert Heijn.

Aanstaande woensdag 15 november opent het filiaal zijn deuren. Reizigers kunnen bij de winkel terecht voor broodjes en andere tussendoortjes om direct op te eten of om mee te nemen. Het assortiment bestaat uit elementen van de Jumbosupermarkten, de Jumbo Foodmarkt en restaurantketen La Place.

Het is niet de eerste winkel met deze formule die de Jumbo opent. In het Groningse centrum is al eerder een dergelijke winkel geopend, maar het is wel de eerste winkel die zich op het station zal bevinden.

Jumbo is naar eigen zeggen altijd op zoek naar meer locaties voor het nieuwe City-concept. Het is nog niet duidelijk of de nieuwe formule ook binnenkort op andere stations is te zien. "Daarvoor is nu het nog te vroeg", legt een woordvoerder van Jumbo uit.

Foto: Maurits90 (Wikipedia; Creative Commons)
Een supermarkt van Jumbo, welke binnenkort ook een kleinere supermarkt op station Eindhoven zal gaan openen.
Foto: Maurits90 (Wikipedia; Creative Commons)