Eurostar opent cocktailbar voor Business Premier reizigers

De Eurostar heeft sinds kort voor Business Premier-reizigers een gloednieuwe cocktailbar in Londen geopend. Met deze exclusiviteit wil de internationale vervoerder haar reizigers die in een hogere prijsklasse reizen meer verwennen.

De cocktailbar bevindt zich op de bovenverdieping van de lounge op station Londen St. Pancras en biedt een sfeervolle ruimte voor reizigers om een reeks cocktails te proeven, exclusief voor Eurostar ontworpen door de London Cocktail Club.

Cocktails

Raymond Blanc, Michelinsterrenchef en culinair directeur Eurostar Business Premier, heeft in samenwerking met de London Cocktail Club een exclusieve cocktail voor de lounge in Londen ontworpen.

"De cocktails bevatten Britse, Franse, Belgische en Nederlandse dranken en ingrediënten, en weerspiegelen de vier culturen waar Eurostar bestemmingen heeft met passende namen als Earl’s Elixir en Bourbon Boisé. De Lavender Dusk heeft een onderscheidend mêlee van delicate bloemen, krachtige fruitsmaken en een pikante ondertoon. Het bevat de gin van Eurostar, Toujours 21, een heerlijke mix van Franse botanicals en Eurostar-honing van het platteland van Kent.", schrijft een woordvoerder van de Eurostar.

Voor liefhebbers van gin's is er ook een speciaal wintermenu met gins uit Londen, Parijs, Brussel en Amsterdam. Elke gin wordt perfect gecombineerd met een lokale tonic voor een heerlijke smaakverwennerij.

Elegant ontwerp

De nieuwe cocktailbar welke voorzien is van een chique ronde bar met goudkleurig tafelblad en fluwelen stoelen is ontworpen door de wereldbefaamde architecten van Softroom, en daarmee tevens zeer opvallend in de lounge.

Yann Bayeul, Catering Product & Service Manager bij Eurostar:
“Na het succes van de cocktailbar in Parijs zijn we trots om ook een bar in Londen te kunnen openen. Onze Business Premier-reizigers zoeken vaak naar een plek om te ontspannen na het werk en vrijetijdsreizigers zijn meestal op zoek naar een drankje.”

De introductie van de nieuwe bar laat zien dat Eurostar zich steeds weet te innoveren met nieuwe eetervaringen. Onder leiding van topchef Raymond Blanc worden er in zowel de trein als in de louge heerlijke gerechten en dranken samengesteld uit diverse streken die de Eurostar aandoet.

Business Premier

De Business Premier-reisklasse van Eurostar biedt de hoogste standaard voor treinreizen met o.a. fully flexible tickets, exclusieve toegang tot de businesslounges in de stations, met gratis wifi en tijdschriften, een express check-in tot tien minuten voor vertrek, en een heerlijke maaltijd met champagne en bijhorende drankjes opgediend aan de zitplaats.

Foto: Eurostar
De nieuwe cocktailbar op de eerste verdieping van de lounge op Londen St. Pancras.
Foto: Eurostar