RTA in NVBS Centraal

Wat gebeurde er allemaal op spoor- en tramrails in het jaar 2013?
Het team van Railtheater Amsterdam laat het graag zien in hun 42e jaaroverzicht. Op zaterdag 1 maart haalt de NVBS dit interessante programma naar NVBS Centraal in Amersfoort. De door enkele tientallen fotografen bij diverse railbedrijven in binnen- en buitenland vastgelegde nieuwtjes op spoor- en tramgebied komen in chronologische volgorde voorbij en staan garant voor een zeer afwisselend programma.

In zo’n zeshonderd beelden zullen impressies passeren van onder meer railjubilea, indienststelling van nieuw materieel, diverse nieuwe of gewijzigde lijnen, bijzonderheden, etc. Kortom: voor elk wat wils.

Toegang is gratis voor zowel NVBS-leden als niet-leden. NVBS Centraal opent de deuren om 11 uur, de presentatie begint om 12.15 uur en zal uit twee delen van ruim een uur bestaan. Ook de NVBS Bibliotheek en NVBS Winkel zullen gedurende deze tijd geopend zijn, dus dat maakt een bezoek aan het station van Amersfoort meer dan de moeite waard. Neem gerust al je spoorvrienden en andere belangstellenden mee, iedereen is welkom!

Routebeschrijving
De centrale locatie van de NVBS heet NVBS Centraal. Deze is gevestigd in het complex van station Amersfoort, Stationsplein 43, niveau -2. U vindt de locatie aan de stadszijde van de hoofduitgang. Komt u met de trein, neem dan de uitgang links in de stationshal en dan 10 meter verder bij nr. 43 naar binnen en aanbellen. U kunt met de trap of lift naar etage -2.

 

Datum: za 1 mrt 2014