Aanbieding: Bezoek InnoTrans Berlijn met flinke korting

Treinenweb mag haar lezers extra korting aanbieden voor tickets voor de vakbeurs InnoTrans in Berlijn. (Foto: InnoTrans)
Treinenweb mag haar lezers extra korting aanbieden voor tickets voor de vakbeurs InnoTrans in Berlijn. (Foto: InnoTrans)

In samenwerking met de Duitse Handelkamer mag Treinenweb.nl haar lezers tickets voor InnoTrans, de internationale vakbeurs voor transporttechnologie, met een aanzienlijke korting aanbieden. Deze vakbeurs en expositie vindt dit jaar van 24 tot en met 27 september 2024 plaats in Berlijn.

InnoTrans is een grote internationale vakbeurs voor transporttechnologie die elke twee jaar in Berlijn, wordt gehouden. Het evenement richt zich op innovaties in de spoorwegindustrie, zoals spoorvoertuigen, infrastructuur, openbaar vervoer, en infrastructuur. Het trekt exposanten en bezoekers uit de hele wereld. InnoTrans wordt ook gezien als een belangrijke ontmoetingsplek voor professionals om nieuwe technologieën te presenteren, trends te bespreken en zaken te doen in de transportsector.

De InnoTrans vakbeurs is onderverdeeld in de vijf beurssegmenten Railway Technology, Railway Infrastructure, Public Transport, Interiors en Tunnel Construction. Het unieke portfolio van de InnoTrans wordt aangevuld door de InnoTrans Convention, verschillende focusgebieden en het unieke buiten- en spoorterrein, waar van alles wordt getoond op 3.500 meter spoor, van ketelwagens tot hogesnelheidstreinen.

Al eerder hebben we een reportage geschreven over de vorige editie van InnoTrans in 2022. In het archief op onze site zijn meerdere reportages te zien van materieel wat tijdens deze vakbeurs in de spotlights stond.

Tickets met scherpe korting

Een dagkaart kost 25 euro in plaats van 60 euro, en een doorlopende toegangskaart kost 40 euro in plaats van 90 euro. Studenten betalen voor een dagkaart 14 euro en voor een doorlopende toegangskaart 30 euro. Ook is het zeker interessant om te vertellen dat het InnoTrans-ticket ook meteen een vervoersticket is voor het openbaar vervoer in Berlijn.

Tickets zijn te verkrijgen via de webshop van InnoTrans. Vul om korting te krijgen bij 'Redeem a voucher' de volgende vouchercode in: INNO24_AV_NL_8122