Aanpassingen op Treinenweb

Er zijn zojuist een aantal aanpassingen gedaan op Treinenweb, dit om de populariteit wat te verhogen voordat we naar versie 1.0 gaan over een korte tijd.
Zo is er sinds vandaag een Poll aan de linker kant gekomen waarop je kan stemmen op diverse leuke onderwerpen die regelmatig afwissellen, en sinds kort is er ook gewerkt aan een de Materieel-pagina waarbij divers materieel staat opgesomd welke op het Nederlandse spoor rijdt.

Deze aanpassingen zijn al een voorproefje op wat er zal gaan komen in Treinenweb 1.0 waaraan hard gewerkt wordt, en welke binnenkort online hier wordt gezet. Wat we dan kunnen verwachten houden we nog even geheim, maar ik kan vertellen dat er vanaf dan een hoop gaat veranderen. 

Als tipje van de sluier kunnen we vertellen dat er onder andere Reviews op komen te staan met o.a leuke tripjes van mensen op en langs het spoor, en zo wordt er gewerkt aan een fotoboek waarin diverse foto's worden geplaatst over diverse treinen.

We houden jullie op de hoogte, en vergeet niet even je stem uit te brengen op de Poll over de veelbesproken OV-Chipkaart.
Ideeen kunnen jullie altijd mailen naar: contact(a)treinenweb.nl