Pikante dames helpen NS met schoonmaken van treinen

Om de treinen schoon te houden heeft de NS vandaag hulp uit sexy hoek gekregen. Een handvol lingeriemodellen van erotiekketen 'Christine le Duc' hebben tijdens de spits van maandagmorgen de treinen en de perrons een schone beurt gegeven.

De pikant geklede dames die met emmers met zeepsop en borstels in de weer waren, reden mee op de trajecten tussen Amsterdam en Rotterdam om de treinen een opfrisbeurt te geven nadat deze al enkele weken haast niet gereinigd zijn vanwege de schoonmakersstaking.

Volgens het erotiekketen waren er twee teams actief van elk vijf mensen. De actie komt compleet uit het niets vallen voor de NS, zegt een woordvoerder van het bedrijf: "De NS is van deze actie niet officieel op de hoogte en het is dus nog even de vraag of die hier wel van gecharmeerd is". Wat de reactie van de NS zou zijn kon ze niet zeggen: "Voor hetzelfde geld worden onze dames er dus bij de eerste halte alweer uitgeknikkerd."

De NS heeft eerder kantoorpersoneel benaderd om vrijwilig mee te helpen om de treinen te reinigen. Ook worden er nu als proef afvalzakjes klaargelegd in de treinen zodat reizigers zelf hun afval mee kunnen nemen.

Het is nog niet bekend hoe de NS op de ludieke actie van Christine le Duc heeft gereageerd, ook is nog niet duidelijk waneer de schoonmakersstaking voor bij is. Ondanks er een bemiddelaar ingezet is er voorlopig nog geen compromis in zicht.

Heeft u ook een foto van de schoonmaakteams gemaakt? Neem dan contact op met onze redactie.