Eigenaar mysterieuze rode envelop gevonden

De eigenaar van de mysterieuze rode envelop is terecht, diegene heeft zich gemeld bij de vindster Amber, die afgelopen woensdag de envelop in de Sprinter tussen Schiphol en Zaandam vond.

Omstreeks tien uur 'svrijdagavond diende de rechtmatige eigenaar zich aan. 'Hey, die was van mij', reageerde Maino Deville uit Amsterdam. 'Echt een leuke actie!' Zoals Amber al dacht, was de envelope een cadeautje voor Maino en zijn zoontje Noah die samen een dagje op pad waren. Maino kon Amber precies vertellen wat er in de envelop zat.

'Amber Prins, wat ben jij een geweldig mens!', schreef Mila Hoonhout blij verrast. Mila's ouders die er 'veel plezier opa en oma' op schreven, waren de 'afzenders' van het briefje. 'Mijn vriend had het envelopje met inhoud voor een bios-uitje laten liggen in de trein.' Volgens Mila baalde Maino enorm van het verlies.

Aan de oproep van Amber om te achterhalen wie de eigenaar van de envelop was, werd veel gehoor gegeven. De oproep werd meer dan 11.000 keer gedeeld op Facebook. Ook vele media pikten haar oproep op.

Vandaag zal Amber de enveloppe weer teruggeven aan Maino.

Bron: Algemeen dDagblad