Engelse comedian laat pizza in trein bezorgen

Een Engelse comedian die dinsdagavond een treinrit van 450 kilometer aflegde, heeft een geweldig idee gekregen om een lekkere maaltijd aan boord van zijn trein te laten bezorgen. Hij heeft via Twitter een pizza besteld die vervolgens in de trein bezorgd werd.

Chris Ramsey stuurde maandag al een tweet de wereld in met de vraag of Domino’s Pizza ook bestellingen bezorgde in de trein. Vervolgens werd hierop #pizzaontrain een trending topic Twitter in Engeland. Afgelopen dinsdag vond zijn missa plaats om de pizza te halen, en hiel hij al zijn volgers op het social netwerk op de hoogte over de bezorging.

Domino's Pizza in Doncaster ging de uitdaging aan terwijl de trein op weg was van King’s Cross naar Newcastle. Toen de trein het station binnenreed, gaf de pizzabezorger snel een aantal pizza's aan Ramsey: eentje voor hemzelf en een paar voor medepassagiers en het treinpersoneel.

Nadat de comedian zijn buikje vol had gegeten en weer thuis was gekomen twitterde hij nog: "Thuis en in bed. Bedankt voor het lachen. Twitter, je was te gek vanavond. De volgende keer doe ik #KipOpEenJetski."

Bron: Nu.nl