[video] Reizigers duwen trein opzij voor beknelde man

Een opmerkelijke gebeurtenis nabij de Australische plaats Perth. Daar kwam onlangs een reiziger tijdens het instappen klem te zitten met zijn voet tussen het perron en de trein. Uiteindelijk werd met behulp van andere treinreizigers de trein opzij geduwd om de onfortuinlijke beknelde man te kunnen bevrijden.

De forens wilde tijdens de spits in de Australische plaats Stirling, Negen kilometer ten noordwesten van Perth, in de trein stappen, toen hij uitgleed en met een been tussen het voertuig en het perron terechtkwam.

Om te voorkomen dat de trein wegreed waarschuwden een aantal reizigers de machinist om niet te vertrekken. Om de man snel te kunnen helpen spanden een groot aantal reizigers en personeelsleden  hun vereende krachten in om de trein aan de kan te duwen, zodat er ruimte ontstond om de beknelde man te kunnen bevrijden. En met succes....

De woordvoerder van de spoorwegen prees de reizigers. ''Iedereen deed mee. Met vereende krachten is iemand gered van een mogelijk zeer ernstige verwonding'', zei hij.

Video: ABC Media