NS zoekt tijdelijke bewoner voor Utrecht Centraal

De NS zoekt een tijdelijke bewoner voor Utrecht Centraal. In de aanloop naar de opening op woensdag 7 december is de Nederlandse Spoorwegen nieuwsgierig naar iemand die een week lang zich kosteloos kan vertoeven op het nieuwe stationsgebouw van Utrecht Centraal.

„Wij zijn op zoek naar een persoon die het leuk vindt om alle faciliteiten van het station te proeven en ervaren om dit vervolgens via zijn of haar eigen sociale media met de buitenwereld te delen.”, meldt de NS, Ook geven ze aan dat een dagje meelopen met een conducteur ook tot de mogelijkheden behoort.

De woonkamer wordt ingericht een loopafstand van 20 seconden van het perron van spoor 20 en 21, en is volledig gemeubileerd. Het betreft een ruimte van ongeveer 40m2. Een faciliteiten heeft de nieuwe bewoner geen gebrek. Er zijn luxe toiletten op loopafstand, op 5 minuten lopen een groot stadscentrum, er is een café te vinden op een verdieping hoger en natuurlijk is er een trein naar elke uithoek van Nederland te vinden. Als laatste krijgt de deelnemer VIP-toegang voor de grote opening op 7 december.

Wel vraagt de de NS aan de deelnemer om zijn belevenissen bij te houden op social media. Dit kan in de vorm van een blog, maar ook een video op YouTube is geen enkel probleem.

Lijkt het je wat? Opgeven kan hier.

Foto: Treinenweb
Foto: Treinenweb